Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x
 • CORREU ELECTRÒNIC

  A través de “Contacteu” de l’Oficina Virtual podeu realitzar qualsevol consulta, suggeriment o, si voleu, podeu rebre assessorament comercial per part del personal especialitzat HIDRAQUA .

 • OFICINA VIRTUAL

  Descobriu totes les coses que podeu fer en la nostra Oficina Virtual. Doneu-vos d’alta en este servici pensat per a vosaltres. L’Oficina Virtual és una àrea privada on els clients HIDRAQUA poden accedir a un ampli nombre de gestions i servicis d’una forma ràpida i senzilla, les 24 hores al dia. 

  L'Oficina Virtual de HIDRAQUA està accessible a través de navegador web o amb les apps per a dispositius mòbils que es poden descarregar des de Google Play i Itunes Store.

 • TELÈFON D'ATENCIÓ AL CLIENT: 900 210 100

  Telefoneu-nos ací per fer les vostres consultes o gestions. Us atendrem de dilluns a divendres de les 8:00 fins a les 21:00 h en horari continu.

 • TELÉFONO INCIDÈNCIES: 900 101 270

  Posem a la vostra disposició este telèfon d’incidències durant 24 hores, els 365 dies de l’any. Si teniu alguna incidència, el nostre equip d’HIDRAQUA d’atenció telefònica us informarà sobre el tipus d’incidència, la seua importància i la durada aproximada de la intervenció. A HIDRAQUA volem millorar amb vosaltres.

 • SEGUIX-NOS EN TWITTER

  A través del compte de Twitter @infoHIDRAQUA podràs realitzar les teues consultes i conéixer tota la informació de HIDRAQUA

 • SERVIALERTAS

  Una nova fórmula per estar sempre informats, amb la qual estalvieu temps i guanyeu tranquil·litat.