Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

Comunicació d'anomalies i possibles fraus

La defraudació de fluid elèctric, gas o aigua, és prevista i penada com a delicte en el Codi Penal, article 255 i per tant, és susceptible de denuncia davant les autoritats judicials. L'empresa subministradora pot emprendre accions legals com a perjudicada per les manipulacions detectades en el servei de subministrament (manipulació de comptador, presa fraudulenta, desviació de subministrament, ...).

El defraudador, a més de complir la pena que li correspongui pel delicte, haurà de pagar l'aigua defraudada. Li recordem que aquest tipus de pràctiques provoquen l'encariment del preu de l'aigua de tots els consumidors.

Si té coneixement o sospita d'una situació fraudulenta, si us plau comuniqui-ho de forma totalment anònima a través del nostre contacte on line o del nostre telèfon d'atenció al client.

Comunicació anomalies i situacions fraudulentes

Contacteu