Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

CUSTOMER COUNSEL

El Mediador, una eina de millora en la qualitat dels nostres servicis.

Per això, per potenciar el diàleg i el compromís amb els nostres clients, hem creat la figura del Customer Counsel (Mediador Aquadom), una eina més que aprofundix en la voluntat de millora en la qualitat dels nostres servicis.

Els seus objectius són:

  • Promoure la mediació entre el client i l’empresa.
  • Analitzar de forma personalitzada cada reclamació que rep dels clients que no estan d’acord amb la resposta que han rebut per part de l’empresa.
  • Actuar amb imparcialitat enfront de les parts, amb transparència en la gestió, amb confidencialitat de la informació i independència respecte a les àrees d’atenció al client.
  • Defensar i protegir els drets dels clients derivats de la relació amb qualsevol de les empreses adherides, entre les quals figura HIDRAQUA.
  • Identificar oportunitats de millora i proposar-les per a la seua implantació.

Si voleu conéixer el procediment de com atenem i gestionem les reclamacions, o ni necessiteu més informació o la mediació del Customer Counsel, accediu al web.

A HIDRAQUA volem millorar amb vosaltres.

Visiteu web