Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

DEPURACIÓ

La depuració de les aigües residuals consistix a l’eliminació de les impureses de l’aigua utilitzada.

A HIDRAQUA, este tractament el duem a terme a les estacions depuradores d’aigües residuals (EDAR). Allí, les aigües són sotmeses a un conjunt de processos per restituir les característiques de qualitat prevista abans de tornar-les al medi ambient en les millors condicions i completar així el cicle de l’aigua.
Este procés de depuració genera l’aparició d’un subproducte principal, el fang, que es produïx en quantitats i qualitats variables en funció del cabal, de les característiques de l’aigua tractada i de la tecnologia aplicada en la depuradora.

A HIDRAQUA treballem en la recerca de solucions innovadores per eliminar este fang generat en el procés de depuració amb el mínim impacte mediambiental.