Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

POTABILITZACIÓ

A HIDRAQUA prenem com a model la naturalesa per reproduir el procediment de potabilització de l’aigua. Reproduïm la decantació, el mateix procés que realitza el medi natural. Subministrem aire a l’aigua, que és el mateix que la naturalesa du a terme als rius: els salts i cascades l’oxigenen i així es lluita contra la pol·lució orgànica. Amb esta tècnica pretenem que sedimenten les matèries suspeses que porta l’aigua. Posteriorment, la filtrem i la desinfectem.

La decantació és un dels procediments que apliquem a HIDRAQUA. Depenent de la composició de l’aigua que arriba a les nostres plantes de tractament, emprem les tècniques més adequades a cada cas per assegurar la qualitat exigida per les autoritats sanitàries.