Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

L’excel·lència al servici de tots els nostres clients.

Som una empresa del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua: la captació, la potabilització, el transport i la distribució per al consum ciutadà amb garanties sanitàries absolutes.

El model HIDRAQUA està basat en l’excel·lència del servici prestat a tots els clients: llars i empreses. La nostra autèntica fortalesa es fonamenta en l’adaptació a les necessitats de tots els clients sense excepció, en la constant innovació tecnològica i en la gestió adequada del coneixement, així com en l’ús sostenible de tots els recursos d’aigua disponibles.

El compromís de qualitat que hem assumit a HIDRAQUA amb totes les llars, empreses, institucions i administracions valencianes és la força que ens impulsa a millorar cada dia.

A HIDRAQUA assegurem la correcta gestió de l’aigua des de la captació fins que arriba a tots els nostres clients. Vetlem i supervisem el correcte procés de l’aigua des del seu estat natural fins als complexos usos socials a què està destinada.