Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Ser responsable significa complir les obligacions i també parar cura i atenció en allò que es fa o decidix. Açò és tan sols una definició, però a HIDRAQUA és una part irrenunciable del nostre ser com a empresa.
El nostre grau de responsabilitat respecte al conjunt de la societat és un compromís adquirit des de la creació de la companyia i és inherent al servici que oferim.

Esta implicació es reflectix, dia a dia, en les nostres accions per a la protecció de l’entorn, en la nostra aposta per les tecnologies avançades i netes, en la nostra inversió en innovació, en la nostra implicació per estendre i millorar l’accés a l’aigua i, en definitiva, en la nostra actitud de diàleg i col·laboració amb els grups d’interés estratègics, com ara: clients, equip humà, administracions públiques, medi ambient, comunitats locals i proveïdors.

Només així podem complir la nostra màxima vocació de satisfer les expectatives de milions de persones arreu del món que depositen la seua confiança en el nostre treball.

A HIDRAQUA canviem per progressar.
Progressem per innovar.
Innovem per donar-vos cada dia un servici millor.

A HIDRAQUA tenim clar el nostre compromís amb els nostres clients i aspirem a ser cada dia més pròxims. Volem continuar sent fidels a la nostra responsabilitat de cuidar-vos.

HIDRAQUA, cuidem l'aigua.

INFORME DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE